Moc mladý kocourek

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Nemi 

| 

| Předmět: Moc mladý kocourek 
  Přitlapkováno: 29. 5. 2009 9:46:54 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý den, mám dvě britky s PP, kočičku (10 měs.) a kocourka (5 měs.). Původně jsem uvažovala o založení chovatelské stanice, ale rozmyslela jsem si to a už si i naplánovala kastraci kočičky. Právě jí probíhá třetí říje a nastal takový problémek: kocourek se jako kocour ještě vůbec neprojevuje, je to takový třeštidlo a statečně odolával mrouskající se kočičce. Jenže jsem ho včera přistihla jak mi kryje číču. Takže co teď? Může z toho něco být, když je kocour ještě tak mladý? Jinak je dobře rostlý (3 kg).
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Alena C. 

| 

| Předmět: Re: Moc mladý kocourek 
  Přitlapkováno: 29. 5. 2009 11:59:40 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Nemi napsal: |  	  | Dobrý den, mám dvě britky s PP, kočičku (10 měs.) a kocourka (5 měs.). Původně jsem uvažovala o založení chovatelské stanice, ale rozmyslela jsem si to a už si i naplánovala kastraci kočičky. Právě jí probíhá třetí říje a nastal takový problémek: kocourek se jako kocour ještě vůbec neprojevuje, je to takový třeštidlo a statečně odolával mrouskající se kočičce. Jenže jsem ho včera přistihla jak mi kryje číču. Takže co teď? Může z toho něco být, když je kocour ještě tak mladý? Jinak je dobře rostlý (3 kg).
 | 

Můžou z toho být koťátka, i když je kocourek mladý. Píšete ale, že plánujete kastraci a kočička má třetí říji, tak by bylo dobré kočičku už na kastraci objednat, aby šla hned po skončení říje. Veterináře upozorněte na to, že byla krytá, takže jí při kastraci může odebrat kromě vaječníků i dělohu. Někteří veterináři berou jen vaječníky, pokud kočička neměla ještě koťátka, proto to upozornění a domluva dopředu.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |